Belcanto sluit seizoen af in de Tas en houdt koorfeest

Belcanto sluit seizoen af in de Tas en houdt koorfeest Biddinghuizen - 1 juli 2012.  Voor het derde jaar achtereen sloot het koor Belcanto het zangseizoen afgelopen zaterdag af op het binnenplein van de Tas. Het was niet alleen bestemd voor de bewoners van de Tas, maar ieder die Belcanto een warm hart toedraagt was welkom.

Daar was dan ook volop gebruik van gemaakt. Velen hadden een plaatsje veroverd in de schaduw.

Het gevarieerde programma maakte het concert ontspannen en gezellig.In de pauze was door het koor koffie en thee geregeld met wat lekkers erbij en eenmaal begonnen aan het tweede deel, waren de bewoners ook zelf aan de beurt om mee te zingen. Tenslotte ben je nooit te oud om te zingen. Al met al werd deze kooractie door de aanwezigen zeer gewaardeerd, zo bleek uit de reacties.

Na het concert sloot het koor het seizoen echt af met een gezellige avond in Franse sferen, waarbij plezier en ontspanning voorop stonden. Zelfs een heuse crêperie ontbrak niet. Onder de klanken van een accordeon werden Franse chansons en andere liederen gezongen. Al met een leuk einde van het zangseizoen.

Op 7 september a.s. worden de repetities hervat.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© 2024 Koor Bel Canto (Realisatie: Sybit | Software op Maat)

Realisatie: Sybit - Software op Maat