35-jarig Bel Canto haalt geld op voor Kesa

35-jarig Bel Canto haalt geld op voor Kesa Biddinghuizen - 10 november 2016.  Afgelopen zondagmiddag heeft koor Bel Canto een concert gegeven ter ere van hun 35-jarig bestaan. "Het concert was prachtig", vertelt één van de aanwezigen.

Aan de bezoekers van het concert werd een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de Kesa kerstpakkettenactie. Hier werd goed gehoor aan gegeven, want de opbrengst van de actie was €255,40.

KeSa
KeSa staat voor Kerk in de Samenleving. "Het gaat om de medemens, de kwetsbaren, de eenzamen, concreet te laten voelen dat we iets voor hen willen betekenen met Kerstmis". KeSa kan helpen in de vorm van boodschappen. Afhankelijk van de situatie kan geld ter beschikking worden gesteld, of een krediet worden verstrekt voor zeer dringende uitgaven. Indien nodig kan doorverwezen worden naar andere instanties of contact hiermee worden opgenomen.

Bel Canto
Wie van zingen houdt, is welkom een keer te komen luisteren of meedoen bij Bel Canto. Het koor repeteert op vrijdagavond van 19.15 tot 21.00 uur in kerk- en zalencentrum De Voorhof (zaal De Beuk).

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© 2024 Koor Bel Canto (Realisatie: Sybit | Software op Maat)

Realisatie: Sybit - Software op Maat