Bel Canto hervat repetities en zoekt nieuwe leden

Bel Canto hervat repetities en zoekt nieuwe leden Biddinghuizen - 30 augustus 2023.  Na een zomerstop is het koor Bel Canto uit Biddinghuizen weer begonnen met de repetities op vrijdag 25 augustus. Het koor bestaat momenteel uit 26 leden en staat onder de enthousiaste leiding van Mirjam Bastiaansen. Heleen van Els verzorgt de muzikale begeleiding.

Van jongerenkoor naar maatschappelijk betrokken koor
Bel Canto haar geschiedenis gaat terug tot 1981, toen het koor officieel als jongerenkoor/kerkkoor werd opgericht. Inmiddels is het koor, na 42 jaar, uitgegroeid tot een veelzijdig en maatschappelijk betrokken koor. Het koor treedt niet alleen op als kerkkoor tijdens kerkdiensten, maar is ook actief in maatschappelijke instellingen zoals de Regenboog en de Tas. Daarnaast verzorgt het koor optredens op de kerstmarkt, diverse muziekfestivals en in het COA/Asielzoekerscentrum bij Walibi.

Breed repertoire
Het repertoire van het koor is veelomvattend en varieert van kerkmuziek en gospel tot musicalnummers. Het koor stelt zich open voor een breed scala aan muziekgenres en heeft voor ieder wat wils.

Oproep voor nieuwe leden
Bel Canto is actief op zoek naar nieuwe leden om het koor te versterken. Of je nu een tenor, bas, sopraan of alt bent, als je interesse hebt in zingen in een gezellige en open sfeer, ben je van harte welkom om een repetitie bij te wonen. De repetities vinden plaats op vrijdagavond van 19.15 tot 21.00 uur aan de Ploegschaar 72 in Biddinghuizen.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van het koor: www.koorbelcanto.nl.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© 2024 Koor Bel Canto (Realisatie: Sybit | Software op Maat)

Realisatie: Sybit - Software op Maat