Succesvol optreden Bel Canto tijdens Bevrijdingsdag op de Floriade

Succesvol optreden Bel Canto tijdens Bevrijdingsdag op de Floriade Biddinghuizen - 7 mei 2022.  Na twee jaar was het dan zo ver. Eindelijk weer een optreden. En dat op Bevrijdingsdag én op de Floriade in Almere. Hoe mooi is dat? De Floriade heeft ruim 180 verschillende muziekgezelschappen uitgenodigd die lunchconcerten verzorgen tijdens de Floriade, die nog tot en met 9 oktober 2022 duurt.

Bevrijdingsdag, was het de beurt aan Bel Canto.
Bel Canto heeft van 12.30 tot 14.00 uur tijdens de lunch bij het Urban Stage een uitgebreid repertoire ten gehore gebracht. De vele toehoorders genoten van nummers zoals Nooit meer alleen, Leun op mij, Hallelujah, California Dreaming, Over de Horizon en Let the Sunshine in! En die zon brak door tijdens het lunchconcert.
Later op de middag hebben we nog een verrassingsconcert verzorgd op het Green Island.
Tussendoor was er voor de Bel Canto leden voldoende tijd voor een gezellig samenzijn en uiteraard om het mooi en fraai aangelegde park te bezoeken met de vele culturen, tuinen, geuren en kleuren uit verschillende werelddelen. En tot slot een retour met de kabelbaan maakte deze dag helemaal compleet.

<< Terug naar overzicht

© 2024 Koor Bel Canto (Realisatie: Sybit | Software op Maat)

Realisatie: Sybit - Software op Maat