Bel Canto zingt in Meerpaal

Bel Canto zingt in Meerpaal Biddinghuizen - 8 november 2017.  In verband met het 50-jarig bestaan van De Meerpaal gaan er dit jaar meerdere droomwensen in vervulling. Eén van de wensen kwam van de koren Living Colours uit Dronten en Alliance uit Swifterbant: optreden in de Meerpaal. Bel Canto uit Biddinghuizen is door beide koren uitgenodigd om ook mee te doen.

Op deze manier ontstaat er een muzikale avond waarbij alle drie de kernen zijn vertegenwoordigd. Het thema is dan ook 'Verbinden'. De avond wordt gehouden in de grote zaal van de Meerpaal op zaterdag 18 november. Elk koor zorgt tijdens het concert voor een eigen invulling, passend bij het eigen karakter, maar er worden ook een aantal nummers samen gezongen.

Bel Canto
Bel Canto uit Biddinghuizen is eind 1980 opgericht als jongerenkoor. Het huidige Bel Canto is uitgegroeid tot een koor met 35 leden. Het repertoire is breed. Van gospel tot musical en alles wat daartussen zit. Ze werken mee aan vieringen in de kerk, maar treden ook buiten de deur op, zoals in de Regenboog.

Kaarten kosten €7,50 (kinderen t/m 12 jaar €5,-) en zijn verkrijgbaar via www.meerpaal.nl of via het Serviceplein in De Meerpaal. Het concert op 18 november begint om 20.15 uur.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© 2024 Koor Bel Canto (Realisatie: Sybit | Software op Maat)

Realisatie: Sybit - Software op Maat