Belcanto viert feest

Belcanto viert feest Biddinghuizen - 12 januari 2006.  Het Biddinghuizer oecumenisch jeugdkoor Belcanto bestaat dit jaar 25 jaar en zal dit jaar met diverse activiteiten haar jubileum vieren.

Op 7 januari 1981 kwam een aantal enthousiaste groep 15/16-jarige jongeren bij elkaar voor de allereerste repetitie van jongerenkoor Belcanto.

Al heel snel groeide deze groep uit tot een volwaardig oecumenisch jeugdkoor onder de bezielende leiding van Cor van Dijke. In de loop van de tijd is het ledenaantal wat gedaald en de gemiddelde leeftijd wat gestegen maar Belcanto is nog steeds een respectabel koor met heldere klanken.

Inmiddels bestaat Belcanto 25 jaar en dat wil het koor niet ongemerkt voorbij laten gaan. U zult het komend jaar enkele keren van het koor horen en daarnaast is er een aantal activiteiten voor het koor zelf.

Op 22 januari wordt het jubileumjaar gestart met een feestelijke viering in de katholieke kerk waarin pastor Moons voorgaat. De viering begint om 9.00 uur en heeft als thema “Een toontje hoger”. Het koor nodigt een ieder van harte uit hierbij aanwezig te zijn, evenals voor de gebruikelijke koffie die deze keer iets anders zal zijn.

Het koor belooft tenslotte: “U hoort dit jaar vast vaker van ons. In ieder geval is er in november een knallend besluit gepland. We houden u op de hoogte!”

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© 2024 Koor Bel Canto (Realisatie: Sybit | Software op Maat)

Realisatie: Sybit - Software op Maat